Om oss

Inspirerande ledare ger effektiva team

Ett bra ledarskap påverkar hela organisationen, och är centralt för företagets framgång och lönsamhet. Kompetenta och inspirerande ledare skapar engagerade medarbetare, som i sin tur skapar en mer framgångsrik affär. Att träffsäkert identifiera och attrahera er nästa ledare är därför av största vikt – för er, och för oss. Med vår hjälp får ni förutsättningar att säkert göra ett av era viktigaste val.
Vår filosofi

Välkommen till personlig Headhunting

Eftersom ingen verksamhet är den andra lik skräddarsyr vi rekryteringsprocessen efter ditt behov. Vi arbetar dagligen med att förstå kundernas strategi och kompetensbehov för att på ett optimalt sätt rekrytera kompetens som både är svår att hitta och att kvalitetssäkra.

Det är samma konsult som driver hela processen för att garantera kvalité. Vi representerar våra kunder med engagemang och ett positivt bemötande i alla steg i processen.
Headhunting av Transformationsledare

Digitalisering och Hållbarhet spänner över alla delar i en organisation med roller inom Affärsutveckling, IT, Marknad, Kommunikation och HR.  Typiska befattningar kan vara CEO, CDO, CSO, Innovationschef, Utvecklingschef, Kommunikationschef, CHRO, VP Digital och Digital Transformation Officer.

Vi finner din nya ledare som har erfarenhet av transformation genom innovativa sökmetoder, gediget urvalsarbete och en grundlig potentialbedömning. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med vad som händer på marknaden och har ett mycket brett och uppdaterad nätverk av moderna chefer och ledare för att kunna erbjuda den bästa matchningen för ditt bolag.

De digitala stjärnorna har inget klassiskt CV. För att hitta dem krävs insikt, kunskap och kanalkännedom. Som kund kan du vara säker på att du får tillgång till alla searchkanaler där de digitala specialisterna delar och utbyter erfarenhet och kunskap vilket gör att vi bättre kan rekrytera digital kompetens som annars är både svår att hitta och kvalitetssäkra.

team

Här är vi

Katarina Markiewicz

Konsult

Katarina är konsult och arbetar som journalist, content writer, redaktör och copywriter - print och digitalt - för tidskrifter, kundtidningar, fackpress, företagssajter samt medlemsorganisationer.

Marcela Eneroth 

CEO & Founder

Marcela har en ekonomexamen från Stockholms Universitet och La Sapienza, en stor vana av att arbeta internationellt på Mercuri Urval och LinkedIn och talar ett flertal språk. Hon startade sin karriär som entreprenör och grundade två bemannings- och rekryteringsbolag i början av seklet. Hon är certifierad inom bl.a. OPQ, Mercuri Urvals tester och andra personlighets-och kognitiva instrument