Urval av våra kunder
Senaste

Referensuppdrag

Svenska Handelsbanken

  • CDO

SIGMA IT Consulting

  • CFO, HR chef, Regionchef, R&D chef

Folksam

  • Presschef

Riksteatern

  • Kommunikationschef

Naturskyddsföreningen

  • Kanslichef

Huddinge Kommun

  • Service Center Chef
”Marcela arbetade med oss under hösten 2018 när vi sökte vår nya kommunikationschef. Hon visade stor kompetens och lyhördhet för våra behov som kund. Hon satte sig snabbt in i och förstod Riksteaterns komplexa organisation och visade ett stort engagemang för vår verksamhet. Marcela levererade resultat och gjorde det på ett professionellt och trevligt sätt. Nu har vi en kommunikationschef!”
Anette Majoros, Human Resources Director, Riksteatern
“I worked with Marcela, when I was recruiting a marketing and sales manager to the ApoDos business unit @ Apoteket in 2009. It was one of the most efficient, thorough and rewarding processes that I have experienced. Marcela is a bright, customer oriented professional with an eye for people in the right place. She shows a great deal of strategic business understanding and integrity. I can warmly recommend working with her and hope to find the opportunity to do so again myself.”  
Head of Operations, Vice Director of Production, Apoteket AB
“Samarbetet fungerade riktigt bra. Marcela tog sig an uppdraget på ett seriöst och professionellt vis. Rekryteringsprocessen var effektiv och kandidaterna som presenterades var högst relevanta. Jag är mycket nöjd!”
Roger Höglund IT direktör Huddinge Kommun
När vi rekryterade vår första Chief Digital Officer anlitade vi Marcela M Eneroth. Med Marcela fick vi en samarbetspartner som verkligen förstod det som är unikt med vår kultur, var tydlig med det i kravprofilen och i diskussionerna med kandidaterna. Samtidigt vågade hon utmana oss att tänka bredare och utanför vår bransch. Vi har en företagskultur som är väldigt stark och för att lyckas krävs det både lyhördhet, ödmjukhet och driv att våga utmana och tänka nytt. Det var speciellt viktigt för den här rollen som ställde krav att driva frågeställning kring digitalisering både på ledningsgrupp och styrelsenivå.
Liv Forsström HR Manager, IT Handelsbanken

Boka in en konsultation med oss